Ако съществуващият парогенератор се повреди или, ако просто се нуждаете от допълнителна енергия, ние можем да ви предложим мобилен парогенератор докато съществуващият бъде поправен или подменен.

Веднага след като бъде свързан, парогенератора е готов за производство на пара с пълен капацитет в рамките на 5-10 минути.

В момента ФИЛТЪР разполага с две контейнеризирани котелни централи с различен капацитет за отдаване под наем, които са в порфектно работно състояние.

Контейнеризирана котелна централа 3 е оборудвана с парогенератор Клейтън с мощност 1 226 kW (с паропроизводство 1957 кг/ч) с комбинирана горелка за газ и течно гориво, водопречиствща система и резервоар за течното гориво.

Контейнеризирана котелна централа 2 е оборудвана с парогенератор Клейтън с мощност 1 815 kW (с паропроизводство 2897 кг/ч) с комбинирана горелка за газ и течно гориво, водопречиствща система и резервоар за течно гориво.

За повече информация за сроковете за наемане, моля, свържете се с нас на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

steam box