Ние предлагаме широка гама от помпи за различни приложения, като химическата и нефтохимическата промишленост, хранително-вкусовата промишленост, пречистването на вода, отпадните води, централното отопление, ВиК и много други промишлени области. Нашият квалифициран екип ще Ви консултира по отношение на всички въпроси, свързани с използването на помпи и помпени системи във Вашите промишлени процеси.

Центробежни помпи

Центробежните помпи се използват за трансфер на неутрални или агресивни, чисти или замърсени течности, студени или горещи, токсични и опасни за околната среда флуиди, като киселини, горива, вода и отпадни води, продукти от хранително-вкусовата промишленост, смазочни масла, емулсии, термични масла, химически продукти и много други флуиди с нисък вискозитет. Помпите биха могли да бъдат оборудвани с вграден честотен преобразувател или дори цялостни помпени системи с автоматизация и оборудване за наблюдение.

3-винтови помпи / 2-винтови помпи / Зъбчати помпи

Дву- и три-винтовите помпи и зъбчатите помпи се използват за изпомпване на масла и други смазочни течности, флуиди които не са смазочни, или слабо смазочни течности. Характеристиките на винтовите и зъбчатите помпи и съоръжения предлагат висока ефективност, много ниско ниво на шум и са много подходящи за използване с вариатори (FC). Флуидът се премества изцяло, непрекъснато, на практика без пулсации, без турбуленция, раздробяване, или загуба на смазване.

Ексцентрични винтови помпи

Ексцентричните винтови помпи са самозасмукващи помпи с принудително изместване. Тези помпи могат да дозират и работят с флуиди с нисък и много висок вискозитет, неутрални или агресивни, чисти или абразивни, газообразни такива, които са склонни да се разпенват, както и с флуиди с дълги влакнести и твърди компоненти.
Допълнителни предимства:
Висока точност на работа и дозиране, непрекъсната, с ниски пулсации, отлична самозасмукваща способност.
Биват налични в много комбинации от материали и изпълнения.

Мембранни помпи

Работещите с въздух двойни мембранни помпи отдавна са доказани в индустрията за транспортиране на трудни течности при относително ниски налягане и дебит. Гамата от приложения е на практика неограничена.
Помпите идват в различни размери и с различни възможности за избор на материал, от който са направени. Работят с почти всеки вид течност - от силно разяждащи киселини през бои и лепила с висок вискозитет, до хранителни продукти и напитки.

Дозиращи помпи

Можем да отговорим на всяко ваше изискване, било то  за непрекъснато действие и работа с флуиди - бистри, вискозни, абразивни, корозионни, летливи и др. - при всички нива и налягания на потока. Широка гама от приложения: вода, химикали, нефт, газ, фармация, козметика, перилни и миещи препарати, в селското стопанство, храните, целулоза и хартия, текстил, ядрена енергетика, бои и др. Дозиращите помпи се използват за голям брой процеси в множество индустрии и отговарят на съвременните стандарти, насоки и директиви (ЕО, ATEX, ISO, EAS, API и т.н.).
Allweiler small desmi small Grundfos small kolmeks small dp small Imo2013sm small wildenlogo small almatec small Milton roy small
*Offerings are not limited to brands presented and representative authorities may vary on different markets.